Over ons

IMG_4597Bij Alles3Dprinten maken we 3d prints naar de wensen van de opdrachtgever. Zowel kleine opdrachten als grotere opdrachten realiseren we topkwaliteit materiaal. We hebben vele kleuren beschikbaar waardoor uw product wordt zoals u wilt. Op aanvraag kunnen we zelfs binnen 12 uur uw print opleveren.

IMG_4938Onze specialiteiten

Een 3d print kunnen we maken voor elk soort product. Het kan zo gek niet bedacht worden of het is mogelijk. Er is zelfs een ruggenwervel voor een kind gemaakt met een 3d printer. We zijn onder andere gespecialiseerd in het printen van prototypen diverse gadgets en bijvoorbeeld iPhone & Samsung hoesjes. Het is mogelijk om de producten in diverse materialen en kleuren te maken en helemaal te personaliseren.

IMG_5037Print wat u wilt

Met 3d printen wordt het nu erg makkelijk om zelf nieuwe producten te creëren. Laat uw fantasie de vrije loop en maak of laat maken precies datgene wat u wilt. Het is ook mogelijk dat u net dat ene onderdeeltje dat van essentieel belang is niet kunt vinden. Ook daarvoor kunt een 3d print laten maken. Alles3Dprinten levert topkwaliteit.