Oneindig 3d onderdelen printen

Door uw onderdelen in 3d te printen verandert u van een passieve consument naar een actieve maker. De mogelijkheden van 3d printen zijn oneindig. Van kleine onderdelen als schroeven tot grotere onderdelen die gebruikt kunnen worden als gebruikersvoorwerp of prototype bijvoorbeeld. Onderdelen in 3d printen wordt steeds populairder omdat de bestanden van waaruit een onderdeel geprint kan worden, in grote getale gratis beschikbaar zijn online. Daarnaast qua het met 3D scanners ook heel makkelijk onderdelen reproduceren.

Alles is te printen

Alles3Dprinten print 3d onderdelen voor een ieder die het nodig heeft. Waar het voorheen alleen gebruikt werd in de industrie, is het tegenwoordig voor een ieder beschikbaar. De mogelijkheden om te printen worden alleen maar beperkt door het menselijke voorstellingsvermogen. U kunt bijvoorbeeld 3d onderdelen voor meubilair, fietsen, auto’s en diverse elektronische apparatuur laten printen, Laagje voor laagje wordt de print opgebouwd tot het onderdeel dat u wenst. Het is mogelijk om te printen in onder andere plastic, gips en polyester.

CAD-bestand

Om een afbeelding daadwerkelijk te kunnen printen in 3d dient het een CAD-bestand te zijn. (een stl-file) Het is mogelijk om afbeeldingen in CAD formaat online te vinden maar u kunt ze ook zelf maken en aanleveren. Zelf maken kan heel makkelijk in bijvoorbeeld Sketchup of online op www.tinkercad.com.

Neem vandaag nog contact met ons op